Hurtig levering
Fri fragt ved køb over 500,-
Stort udvalg af kendte mærker
Ring til butikken på tlf.: 97 72 11 33
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til betaling

Katalog

Ure

Der er 61 varer.

Ure for enhver smag forhandles online

Her på denne side finder du vores store sortiment af ure til henholdsvis mænd og kvinder. Vores udvalg af ure til kvinder byder blandt andet på mærker som DKNY, Skagen, Arne Jacobsen, DYRBERG/KERN og Gucci, mens udvalget til mændene består af mærker som Fossil, Arne Jacobsen, Skagen og Ole Mathiesen.

Gratis fragt på ure ved køb over 500 kroner

Køber du for mere end 500 kroner, tilbyder vi gratis fragt, uanset hvor du bor i landet. Køb et nyt ur til dig selv, familiemedlemmet, vennen eller kæresten online hos os. Ring på telefon 97 72 11 33 eller skriv til vores e-mail kontakt@guldsmedcortsen.dk, hvis du har spørgsmål.

Underkategorier

  • Herreure
    Herreure af høj kvalitet fra anerkendte brands Her på siden finder du vores store og velassorterede udvalg af herreure for enhver smag. Vi forhandler kvalitetsure fra anerkendte brands, herunder blandt andre Arne Jacobsen, Fossil, Ole Mathiesen og Skagen. Vores sortiment af herreure består både af tidløse og klassiske armbåndsure og de mere nutidige og moderne ure. Uanset hvilken smag du har, kan du sikkert finde et ur, der passer til dig og din stil. Køb herreure online og få hurtig levering Vi leverer til hele landet inden for ganske få dage, og da vi samtidig tilbyder landsdækkende bytteservice, kan du trygt købe et af vores herreure online i vores webshop. Har du spørgsmål til bestilling, levering eller en bestemt vare, er du altid velkommen til at kontakte butikken på telefon 97 72 11 33 eller e-mail kontakt@guldsmedcortsen.dk.
  • Dameure
    Dameure for enhver smag forhandles online Vi forhandler et stort udvalg af dameure fra anerkendte mærker for enhver smag. Nedenfor kan du finde flotte ure til kvinder fra blandt andet Skagen, Gucci, DYRBERG/KERN, DKNY, OBAKU og Arne Jacobsen. Vi forhandler både klassiske og mere moderne dameure i eksempelvis rustfrit stål, læder og keramik, så her er lidt for enhver smag og stil. Køb dameure til en fordelagtig pris Flere af vores dameure er lige nu på tilbud, så her er der rigtig gode muligheder for at gøre et rigtigt godt køb. Vi leverer til hele landet og tilbyder gratis levering ved køb over 500 kroner. Kontakt butikken på telefon 97 72 11 33 eller e-mail kontakt@guldsmedcortsen.dk for spørgsmål.
  • Vintage

Varer sidevis

Varer sidevis